Най-скъпият бургер в света

672

Сандвичите са една от най-популярните храни. В безбройните си разновидности, те имат подходящо решение за всеки вкус и все по-често заменят дори основните хранения. Популярността им расте непрекъснато. Вкусовете им се развиват и въпреки, че всички знаем че със сандвичите не трябва да се прекалява, честичко се изкушаваме – било то поради липса на време или просто защото ни е трудно да устоим на техния вкус.
Понякога ги избираме и заради това, че те са изгодни като цена, но последното със сигурност не е валидно за сандвича, за които става дума тук.

Все пак, ако някой ден решите да похарчите много повече отколкото ви се струва разумно за един единствен сандвич, ще знаете къде можете да го намерите. Мястото е Ню Йорк, а камионът, в който може да бъде направен се казва 666 Burger. Дали е заради името на камиона, но цената на този бургер е точно 666 американски долара.

В този сандвич са събрани уникални съставки, чиято комбинация може и да не е най-вкусното нещо, което сте опитвали, но със сигурност би ви накарала да се чувствате богати. В него има мляно месо от оригинално японско говеждо Кобе (завито в златно листо), патешки дроб, хайвер, лобстер, трюфели, отлежало сирене Грюйер (разтопено на пара от шампанско), барбекю сос (от инфузия на кафе Kopi Luwak) и хималайска каменна сол.

Сандвичът не присъства постоянно в менюто на камиона, а цената на предлаганите там бургери всъщност е 6,66 американски долара. Рекламният трик, обаче е довел доста нови клиенти в уличното заведение

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close