За ViVenda

Ние сме ViVenda

Ние сме ViVenda

За живота…, На живота…,

 

Историята

Името на фирмата до голяма степен описва нашите търсения и концепции за един по-висок стандарт и едно по-добро и щастливо бъдеще. Думата “vivenda” идва от старолатинския език. С нея древните народи са описвали храната като общо понятие. Буквалното значение на думата обхваща “за живота…”, “на живота…”, “онова, от което се нуждае животът…”, “нещата, подхранващи живота…” Но „вивенда” означава също “опитен” (лат.пр.). През 12-ти век от форми на „vivenda” възниква и “viande”– месо, деликатес, храна, превъзходно блюдо.

От 1998 година ВиВенда ООД е лидер в обслужващия сектор на професионалното хотелиерство и ресторантьорство в България. Ние произвеждаме пълна гама от първокласни месни заготовки и деликатеси за професионални кухни, до които може да се докосне и Вашето домакинство. Клиентите, с които работим, са много разнообразни, но всички те си приличат по това, че държат на висококачествената продукция, добрата организация на доставките и високото ниво на обслужване, които ние предлагаме.

Разполагаме с модерен шоурум, в които може да видите и да получите пълна информация за нашите продукти, за произхода и качествата на месото, за начина на отглеждане и района на обитание на животните, както и да пазарувате намясто. Чрез сайта www.vivenda.bg правим възможна поръчка на продукти от “ВиВенда” за всяка точка на страната.

Водени от желанието да удовлетворим нашите частни клиенти, разполагаме и с два бутикови магазина ViVenda Fine Butchery в гр. София – всеки със собствен облик и удобна локация, където освен висококачествените продукти собствено производство на “ВиВенда”, можете да откриете и разнообразна гурме селекция допълващи продукти от най-добрите световни производители, първокласни кулинарни аксесоари и др. Нашите усмихнати консултанти ще Ви посъветват за най-добрия начин на кулинарна обработка и ще Ви вдъхновят за разнообразни експерименти в кухнята.

Стремим се да правим живота по-хубав и най-вече по-вкусен

ViVenda

Основателите

Фирмата е основана през 1998 година от Румяна Христова и Христо Джунджуров, водени от желанието си да направят живота по-хубав и най-вече по-вкусен. Кулинарното изкуство съчетава в себе си добри продукти и добри умения, но най-вече любов и внимание към храната. За нас водещата сила е предлагането на висококачествени продукти от най-добрите породи животни, за да може да превърнете всяко ястие в празник за душата.

Защо сме различни?

  1. Защото за нас качеството е приоритет номер едно, и то не просто на думи!
  2. Защото работим само с отбрани малки ферми, доказали се на световния пазар заради продукцията и качеството на отглеждане на животните!
  3. Защото предлагаме на нашите клиенти първокачествено месо от първокачествени породи!
  4. Защото нашето месо идва от свободни животни, израснали в естествената им среда!
  5. Защото искаме да живеете по-здравословно!
  6. Защото клиентите на ВиВенда знаят, че продуктите на фирмата са синоним на качество!
  7. Защото не оставяме нищо на случайността!
  8. Защото обръщаме внимание на всеки детайл!

Разберете още за нас

Заповядайте на ViVenda.bg и разберете още за нас, разгледайте нашите продукти и изберете най-добрите предложения за вашата трапеза.

Към ViVenda.bg
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close