Beefbar Butcher Shop, Монако

Всичко, абсолютно всичко, включително сурово месо може да бъде изложено за продажба по елегантен, изискан и ексклузивен начин.
Ето и доказателството – този уникален със своя дизайн магазин за говеждо месо.

В средата на миналата година, в Монако беше открит Beefbar Butcher Shop, който макар и съвсем нов има своите здрави корени в историята.

Магазинът е част от концепцията на ресторантите Beefbar, чиито собственици търгуват с месо по целия свят още от далечната 1960 година.

Първият Beefbar ресторант отваря в Монте Карло през 2005 година. От тогава, концепцията на Beefbar се разпространява постепенно из целия свят – Москва, Мексико, Миконос, Хонг Конг и Люксембург… заедно с още няколко проекта в процес на реализация.

Отличителния дизайн и архитектура на ресторантите и още по-интересната концепция на The Beefbar Butcher Shop са дело на местното архитектурно студио Humbert & Poyet Architecture.

Впечатляващо е, а и в същото време наистина невероятно, как суровите стекове във витрините на The Beefbar Butcher Shop изглеждат изключително апетитно и привлекателно, дори и за тези, които изобщо не се вълнуват от месото. 

Така че, ако забележите хората да залепят нос на витрините, то най-вероятно е защото за ужасно гладни… или просто гледат.

По материали от сайта The cool hunter

Може също да харесате

Няма коментари

Отговори